Verlang jij naar rust en ontspanning in jouw leven?


Wil jij weer genieten van tijd voor jezelf en je gezin?

 

Ik help vrouwen met het hervinden van rust en ontspanning. Zodat ze weer genieten van het leven.

Ja mag stoppen met het altijd maar door gaan en denken dat tijd voor jezelf egoïstisch is. Een leven vol stress en onrust is niet het leven zoals God heeft bedoeld.


Leer leven op de manier zoals  God het wél leven heeft bedoeld. Met tijd voor Hém, je naasten én jezelf. Want já, jij doet er toe!

Gratis E-Book

Download hier mijn gratis E-book 'In 10 lessen leren leven in rust en vertrouwen'

In dit E-BOOK leer ik je:

  • Tijd voor jezelf te nemen
  • Wat je 'moet' doen om meer rust te ervaren
  • Wat je praktisch te doen hebt voor meer (zelf)vertrouwen. 
  • Waarom leven in vertrouwen onmisbaar is om te genieten.
  • Waarom jij niet alles zelf hoeft op te lossen. En hoe je dat anders doet.
  • Welke kleine stappen jij vandaag al kunt zetten om de verandering naar een leven in rust te starten.
Gratis E-Book

De ervaringen van anderen:


Ik heb geleerd mijzelf serieus te nemen en naar mijn lichaam te luisteren. Ik begrijp en voel nu dat ik goed ben zoals ik ben. Voorheen ging ik altijd maar door nu luister ik bewust naar mijn lichaam en gevoel. Dat geeft mij rust en ontspanning.

Lisette

Door de coaching van Hanneke kan ik zeggen: mijn situatie is niet veranderd maar ik ben veranderd en daarom kan ik het leven weer aan! Ik kan nu vol vertrouwen de toekomst tegemoet zien. Ook als het soms moeilijk is.

Susan

 Hi, Ik ben Hanneke Sterk

  • Christelijke life coach voor vrouwen. Ik help jou met het vinden van ontspanning en zelfvertrouwen zodat je weer kunt genieten. Juist ook van de kleine dingen in het leven. Ook ik ervaarde lange tijd stress en onrust. Benieuwd hoe ik dat heb opgelost en hoe ik jou daarmee kan helpen? Lees meer over mij
Rust en Zelfvertrouwen