Ontdek het Bijbels licht op zelfvertrouwen

En ervaar weer rust in je hoofd

Waarom schreef ik  dit E-book? Het antwoord is zowel eenvoudige als ook belangrijk: ik zie zoveel vrouwen worstelen met stress, gevoelens van twijfel, onzekerheid en onrust en daardoor lukt het ze niet om te genieten van het leven wat hen door God is gegeven. En naast dat  ik ontzettend jammer vind is dit nog veel belangrijker: de Bijbel laat zien dat het anders kan!

Want hoe goed en liefdevol het ook is om voor anderen klaar te staan, voor ze te zorgen en er te zijn, het is net zo goed belangrijk om ook echt voor jezelf te zorgen.

Hoe komt het nu dat het bij de ene vrouw allemaal vanzelf lijkt te gaan en bij de ander het steeds een strijd is om die rust in je hoofd en leven te houden? Dat lees je in het Ebook en natuurlijk deel ik met je wat jij moet doen om zelf ook rust in je hoofd te ervaren!

Want juist jij als vrouw hebt het nodig, juist omdat je vaak zo dienend en helpend bent voor de ander, om ook voor jezelf te zorgen.

Soms is dat zorgen voor jezelf letterlijk even de tijd nemen voor een heerlijk bad, maar veel vaker gaat het verder dan dat.

Zorgen voor jezelf gaat ook over je grens kennen en die aangeven, weten en voelen wat voor jou echt belangrijk is in dit leven én daar ook de aandacht aan geven die het verdient. Zodat je mag leren om in het moment te zijn. Zodat je echt geniet van al het goede in het leven, zonder dat je steeds denkt aan alle taken die nog op je wachten of aan alles wat nog van je wordt verwacht.

In dit E-book ga ik je inzichten geven zodat je mag leren zien wat er voor nodig is om die gevoelens van onrust, dat altijd maar aan staan in je hoofd en die twijfels los te laten.

EBOOK Bijbels licht

Hoi, Ik ben Hanneke Sterk

Ik help christelijke vrouwen te leven in rust en vol (zelf)vertrouwen met aandacht voor God, je naasten én jezelf.

In de afgelopen 5 jaar heb ik vele vrouwen hierbij mogen helpen en ik ervaar het als mijn ‘werk’roeping om dit te mogen doen.

Ik help vrouwen te ontspannen, te (her)ontdekken wie ze zijn en ik leer je hoe je allerlei beperkende gedachten kunt loslaten zodat je weer rust en vertrouwen ervaart.

Om jou te helpen hier nu gelijk mee aan de slag te gaan heb ik dit Ebook voor je geschreven. Want het is niet alleen een Ebook om te lezen maar ook één die jou praktisch opweg helpt.

En je kunt dit Ebook nu gratis aanvragen!

Ebook