Online training ‘Vrijuit spreken vanuit je hart’

Hoe zou het zijn als je vol overtuiging vanuit je hart zou spreken?

In je hoofd voelt het zo logisch wat je vindt en denkt maar zodra je het uit wilt spreken of op papier wilt zetten komt het anders over dan je wilt. En achteraf denk je: “Waarom zei ik dat zo?” Of: “ik had het beter op een andere manier kunnen vertellen, waarom heb ik daar niet eerder aan gedacht?”

Besef je dat het helemaal niet zo gek is als jou dit overkomt. Want als er spanning zit op het uitspreken of delen van je gevoelens en gedachten, gebeuren er dingen die je niet van jezelf kent. En als je dan vervolgens ook nog eens streng bent voor jezelf, vind dat het de volgende keer écht beter moet, dan geeft je dat geen frisse moed om het nogeens te proberen.

Gelukkig is er een oplossing. Maar die begint níet bij het aanleren van de juiste spreektechnieken of het opschrijven van wat de volgende keer anders of beter moet. Nee, gelukkig niet. Want dan zoeken we de oplossing in en bij onszelf en dan blijft het altijd half werk.

Waar die oplossing dan wel ligt? Bij het afstemmen van ons hart op de juiste frequentie: We hebben ons hart af te stemmen op God. Zodat we mogen voelen en weten dat wat we spreken in overeenstemming is met Hem. En dat we het nooit alleen maar altijd mét Hem doen.

Gaat dat dan altijd over geloof? Nee zeker niet, al kan dat zeker wel. Maar als jij bijvoorbeeld interieurontwerpster bent, in de zorg werkt of leidinggevende bent van een team dan heb je de afstemming met God net zo goed nodig om eerlijk en oprecht te spreken.

Daarna(ast) mag je leren welke spreek technieken jouw hierbij helpen. Denk bijvoorbeeld aan een goede voorbereiding, de juiste ademhaling en de juiste afstemming met je gesprekspartner of luisteraars. Want pas als je hart, hoofd en mond met elkaar in overeenstemming zijn kun je vrijuit spreken vanuit je hart!

 

 

bedankt ebook

De training “vrijuit spreken vanuit je hart”

leert jou ontdekken wat er in je hart leeft zodat je

in ontspanning en vertrouwen op God vrijuit kunt en durft spreken!

In de video hieronder vertel ik je meer over de training:

Na het volgen van de training ‘Vrijuit spreken vanuit je hart’:

 • Weet je hoe je je afstemt op je maker: God en kun je dit dagelijks toepassen
 • Heb je ontdekt je wat er in jouw hart leeft en kun je daar woorden aan geven
 • Kun je niet helpende gedachten over jezelf veranderen in helpende gedachten
 • Voel je je ontspannen staan (of zitten) als jij aan het woord bent.
 • Ken je de belangrijkste technieken om vrijuit te spreken
 • Weet je om te gaan met momenten waarop het even mis gaat of ging
 • Ervaar je (meer) vrijheid in het spreken

Voordelen van ‘Vrijuit spreken vanuit je hart’:

 

 • Je krijgt 1 jaar lang toegang tot de training.
 • Je kunt op elk gewenst moment de video’s kijken en de oefeningen doen
 • Je bepaald je eigen tempo
 • Je kunt zo vaak als je wilt herhalen. (Herhaling is de beste leermeester!)
 • Je gaat jezelf uitdagen met kleine stappen om zo vrijer te worden in het spreken

Praktisch ziet de training er zo uit

Je ontvangt:

 • 6 Weken lang elke week een thema waarmee je aan de slag gaat
 • Dit zijn de thema’s:
  • Stem je hart af op God
  • Ontdekken wie jij als spreker bent
  • Ontspannen in je lichaam
  • Oplossen wat jou in de weg zit
  • Communiceren doe je zo
  • Oplossingen voor als het ‘mis gaat of mis ging’
 • Elk thema bevat instructie video(‘s), soms aangevuld met geluidsbestanden
 • Elke week ontvang je een ‘spreek vrijuit document’ met oefeningen en opdrachten
 • Mogelijkheid tot vragen stellen via e-mail
 • De training komt online op 1 mei 2024
 • Prijs: 97,-
 • Mogelijkheid tot deelname aan de live Walk&Lunch
 • Waarin we live met elkaar oefenen en trainen.
 • Deze vindt plaats op 28 mei in Bunnik van 10.00 uur tot 14.00 uur
 • Kosten Walk en Lunch: 97,-

“Ontdek wat er in je hart leeft zodat je niet anders meer kunt dan:
Vrijuit spreken!”

Misschien denk je nu wel…

Ik ben niet echt bang om iets te zeggen.
Dat kan en is al heel fijn! Deze training is er niet zozeer opgericht om jou ‘aan het spreken’ te krijgen maar leert je hoe je ontdekt wat er in je hart leeft en hoe je in afstemming met God dat wat in je hart leeft vrijuit kunt delen.

Werkt dat wel, zo’n online variant, ik moet toch juist oefenen? De training start heel bewust met ontdekken wat er in je hart leeft. Juist doordat je in alle rust gaat ondekken wat er in JOU hart zit kan dat goed zelfstandig. Daarnaast doe je het niet echt alleen, ik sta naast je en begeleid je stap voor stap door middel van video en audio. En heb je ergens een vraag over, dan mag je altijd mailen.

Ik heb weinig tijd, kan ik hem ook later volgen?
Ja, dat kan. Je houdt minimaal 1 jaar toegang. Maar stel dat je het nu wel doet, wat zou het jou dan nu al brengen? 

Ik vind het spannend, is het wel iets voor mij?
Dat mag en is helemaal niet erg. De training is zo opgebouwd dat ik je echt begeleid. Stap voor stap. Zonder een beetje uit je comfortzone te gaan geen groei. Dus juist als het spannend is mag je het toch proberen. Je groei begint nu 😉

Ik ben niet van plan ooit op een podium te gaan staan, is de training daarop gericht? De training is niet specifiek opgericht op vrouwen die willen spreken voor groepen. Het doel van de training is dat je ontdekt hoe je oprecht spreekt vanuit je hart en dát deelt met wie jij dat wil.  Veel van wat er in de training aan bod komt kun je echter wel goed inzetten voor als je voor een groep spreekt. 

Wat anderen zeggen

Ik heb geleerd om tijd voor mezelf te maken, zonder mij schuldig te voelen. Hanneke gaf mij handvaten om te werken aan mijn zelfvertrouwen. Oefenen, oefenen en soms mezelf tegen komen….maar nu voel ik met zoveel Sterker. Dank je Hanneke!

Annemarie

Ik merk dat ik veel meer let op mezelf enop  de signalen van mijn lichaam. Ik voel me een stuk vrijer/lichter, veel minder onzeker! Ik ben meer overtuigd van mezelf en van wat ik kan. Ik mag ook gewoon een mening hebben en die steek ik veel minder onder stoelen of banken!

A.

Gun jij jezelf de ruimte om vrijuit te leren spreken? Meld je dan aan en start 1 mei met de training!

Naam(Vereist)

Ik meld mij aan voor:

Prijs: 97,00 €
Betaalmethode

Hi, Ik ben Hanneke Sterk

Christelijke life coach voor vrouwen. Ik help je met het vinden van ontspanning en zelfvertrouwen zodat je weer kunt genieten van het leven. Juist ook van de kleine dingen in het leven.

Ook ik ervaarde lange tijd stress, onrust en soms onzekerheid. Ben je benieuwd hoe ik dat heb aangepakt en opgelost en hoe ik jou daarmee verder kan helpen? Lees meer over mij

Vrijuit spreken

Terugkijkend op het hele traject ben ik heel blij en dankbaar dat ik deze stap heb gezet en dit coachtraject met Hanneke samen heb mogen doen. Ik heb zoveel geleerd en zoveel mogen ontdekken. Ik heb ook veel handvatten gekregen waar ik nu weer verder mee kan.
Het belangrijkste wat ik heb mogen ontdekken is dat wie ik ben genoeg is. Ik ben meer van mezelf gaan houden en heb geleerd om te luisteren naar mijn lichaam en met die signalen ook echt is te doen.

Sjoukje

Ik op een hele andere manier naar mijzelf gaan kijken. Ik weet nu dat ik veel meer in mij heb dan ik zelf ooit dacht! Hanneke heeft mij geleerd met moeilijke situaties om te gaan nu én in de toekomst.

Maria

Wat andereKom ook oefenen bij de Walk&Lunch op 28 mei!

 

Op dinsdag 28 maart organiseer ik een VIP dag, een Walk & Lunch,  voor de deelnemers van de training vrijuit spreken. 

Tijdens deze VIP dag gaan we in een veilige setting in de natuur aan de slag met vrijuit spreken. Je oefent wat je in de training hebt geleerd, we moedigen elkaar aan en je ontvangt van mij opbouwende feedback, tips en uiteraard complimenten. Je leert van en met elkaar en dat alles in de meest ontspannen en veilige ruimte die er is: de natuur! We sluiten af met een gezamelijk lunch bij de Veldkeuken op Landgoed Amelisweerd in Bunnik (nabij Utrecht). Er is plaats  voor max. 10 personen.

Deze Walk&Lunch kost eveneens 97,- incl. lunch en is dé manier om een stap verder te gaan in het oefenen en om jezelf uit te dagen om nog vrijer te spreken vanuit je hart. Ga je mee? Meld je hieronder aan!

Vul je gegevens in en start vanaf 1 mei met de training ‘Vrijuit spreken vanuit je hart’

Naam(Vereist)

Ik meld mij aan voor:

Prijs: 97,00 €
Betaalmethode

Walk en lunch