Ik leer je leven op de manier die bij jou past

Hi! Ik ben Hanneke Sterk.

Hi! Ik ben Hanneke Sterk.

Dol op mijn gezin en een echte natuurgenieter. ‘s Morgens maak je mij blij met een lekkere cappuchino en een wandeling bij zonsopkomst. Ook ben ik gek op onze kat Zorro  en ben ik nog altijd een ‘paardenmeisje’. In de vakantie ga ik het liefst kamperen met de tent. Lekker wakker worden met de vogels, met m’n tenen in het zand ontbijten een verse croissant, heerlijk vind ik dat!

Inmiddels kan ik ook écht genieten van het lezen van een boek , een ritje op een paard of van een wandeling. Maar dat is niet altijd zo geweest. Lange tijd ervaarde ik stress en onrust in mijn leven.

Het was een hele zoektocht om te ontdekken waar die stress en onrust vandaan kwamen en hoe ik dat kon oplossen. Maar ik ontdekte dat als je aandacht geeft aan wie jij bent en aan waar jij naar verlangt, de puzzelstukjes één voor één in elkaar gaan passen.

Wat is jouw diepste verlangen? Wat is echt belangrijk voor jou? Waar word jij blij en gelukkig van? De antwoorden op deze vragen brengen naar boven waar het om draait; Het leven leven op de manier die bij jou past. Leven zoals God voor jou heeft bedoelt.

Een kant-en-klare oplossing? Die is er niet. Want iedere vrouw is uniek. Maar er zijn 6 stappen die jou brengen bij waar het om draait: de juiste balans in aandacht en tijd nemen voor jezelf, maar ook voor God en voor je naasten. Als die balans er is dan kun je, ondanks dat lang niet alles perfect is, echt genieten van het leven!

Hanneke Sterk

De kracht van wandelen

Nadat onze kinderen waren geboren veranderde er veel. Naast de zorg voor onze kinderen bleef ik doen wat ik altijd deed: sporten, werken en altijd klaarstaan voor anderen. Met de hoge eis aan mijzelf: “Als je het doet, doe je het 100% goed.” Zonder dat ik het in de gaten had, nam ik te veel hooi op mijn vork. Ik had een kort lontje, was snel chagrijnig en kon mezelf nauwelijks concentreren. Ik voelde me moe en uitgeput

Dat was het moment waarop ik besefte: dit kan niet langer. Het moet anders.

Ik besloot naar een psycholoog te gaan. Hoewel ze mij met inzichten op weg hielp kwam er geen grote verandering. Ik miste iemand die meekeek naar het grote geheel en de toekomst.

Door de onrust in mijn lichaam ging ik wandelen. Eindelijk ervaarde ik rust en stilte na maanden van druk en hoogspanning! Ook gaf het wandelen mij tijd om na te denken, te bidden en mezelf toe te staan om te dromen over de toekomst.

Het kan écht anders, ook voor jou!

Het was een uitdaging om te bedenken: wat wil ik? Maar het lastigste was: hoe pak ik het aan? En: hoe zorg ik ervoor dat ik niet terugval in mijn oude gewoonten? Ik probeerde van alles. Erg gestructureerd ging het er niet aan toe. Maar door alles op te schrijven ontstond er inzicht en overzicht.

Het moment dat ik wist wat ik wél wilde was ongelofelijk fijn. Vervolgens kon ik bewust kleine stappen zetten om bij het einddoel te komen. En eerlijk: zonder Gods hulp zat ik nu nog in de ratrace van het leven. Maar God hielp mij.

Wat mij opviel was dat zoveel vrouwen de onrust herkenden. Voor mij was dat het moment waarop ik wist: hier ligt mij taak, mijn roeping. Dankzij mijn ervaring help ik nu anderen weer te genieten van het leven. Want ik weet zeker: het kan anders, ook voor jou!

Bedankt Hanneke Sterk

Ervaringen van anderen

Theo

rijangst coaching

Als rijinstructeur heb ik met Hanneke een leerling met rijangst begeleid. Deze leerling heeft geleerd zichzelf te durven zijn en daardoor kan zij zichzelf nu zelfstandig verder ontwikkelen. Onze samenwerking was goed. Veelvuldig contact en concrete leer- en… Read more “Theo”

Theo van Helden

Lisette

Sterkincoaching testimonial 2

Ik heb geleerd mijzelf serieus te nemen en naar mijn lichaam te luisteren. Ik besef en voel nu dat ik goed ben zoals ik ben. Voorheen ging ik altijd maar door nu luister ik bewust naar mijn lichaam en gevoel. Dat geeft mij rust en… Read more “Lisette”

Lisette

Susan

testimonial

Door de coaching van Hanneke kan ik zeggen: mijn situatie is niet veranderd maar ik ben veranderd en daarom kan ik het leven weer aan! Ik zie nu vol vertrouwen de toekomst tegemoet. Ook als het lastig is. Maar nog veel meer: ‘Ik weet nu wat ik zelf kan én mag doen om het toch… Read more “Susan”

Susan