Verlang jij ernaar om weer in alle rust te genieten van het leven?

Laten we kennismaken!

Je ervaart stress en onrust in je leven. Misschien ben je wel bang dat je tegen een burn-out aan zit. Je weet dat het zo niet door kan gaan. Het moet anders, maar waar begin je? En hoe zorg je er nu voor dat het ook echt lukt? Dat antwoord is niet altijd eenvoudig te vinden. Maar vaak is het wél makkelijker dan je denkt!

Tijdens een gratis inzichtsessie denk ik in een Zoom call van 30 minuten met jou mee. Ik hou je een spiegel voor; zodat je helder ziet hoe jouw situatie in elkaar steekt én wat er nodig is om deze te veranderen. Na het gesprek weet je precies wat jij aan mag gaan pakken zodat je weer rust en overzicht gaat ervaren.

In 30 minuten, is dat mogelijk? Jazeker, probeer het zelf maar! Vul de vragen hieronder in en dan maken we het samen helder voor JOU. Ook krijg je tijdens de sessie 3 concrete tips zodat je na het gesprek meteen aan de slag kunt.

Want het is mogelijk ook voor jou: weer ontspannen en genieten. Zelfs van de kleine dingen in het leven. En dat gun ik je van harte.

Leef je roeping

Wat anderen zeggen..

Hanneke is een fijne coach. Tijdens het gesprek komt ze goed tot de kern om vervolgens hiermee concreet aan de slag te gaan. Dit brengt je tot inzichten over jezelf en handvaten om het proces in gang te zetten naar meer rust en de lat minder hoog te leggen. Dit proces is voor iedereen anders, maar Hanneke weet tijdens de sessies precies de vinger op de zere plekken te leggen en daarmee aan de slag te gaan.

Jolanda

Vraag hier jouw kennismaking aan.

Vul de onderstaande vragen in. Dan bereid ik me voor en maken we er een waardevolle sessie van.