fbpx

Verlang jij ernaar om weer in alle rust te genieten van het leven?

Laten we kennismaken!

Je ervaart stress en onrust in je leven. Misschien ben je wel bang dat je tegen een burn-out aan zit. Je weet dat het zo niet door kan gaan. Het moet anders, maar waar begin je? En hoe zorg je er nu voor dat het ook echt lukt? Dat antwoord is niet altijd eenvoudig te vinden. Maar vaak is het wél makkelijker dan je denkt!

Tijdens een gratis inzichtsessie denk ik in een Zoom call van 30 minuten met jou mee. Ik hou je een spiegel voor; zodat je helder ziet hoe jouw situatie in elkaar steekt én wat er nodig is om deze te veranderen. Na het gesprek weet je precies wat jij aan mag gaan pakken zodat je weer rust en overzicht gaat ervaren.

In 30 minuten, is dat mogelijk? Jazeker, probeer het zelf maar! Vul de vragen hieronder in en dan maken we het samen helder voor JOU. Ook krijg je tijdens de sessie 3 concrete tips zodat je na het gesprek meteen aan de slag kunt.

Want het is mogelijk ook voor jou: weer ontspannen en genieten. Zelfs van de kleine dingen in het leven. En dat gun ik je van harte.

Instagram

Wat anderen zeggen..

De ervaring van Jolanda:

Hanneke is een fijne coach. Tijdens het gesprek komt ze goed tot de kern om vervolgens hiermee concreet aan de slag te gaan. Dit brengt je tot inzichten over jezelf en handvaten om het proces in gang te zetten naar meer rust en de lat minder hoog te leggen. Dit proces is voor iedereen anders, maar Hanneke weet tijdens de sessies precies de vinger op de zere plekken te leggen en daarmee aan de slag te gaan.

De ervaring van Hanneke:

“Hanneke neemt uitgebreid de tijd en weet uit eigen ervaring waar je het over hebt. Geen verwijten, of onbedoelde goede adviezen maar oprechte aandacht en een luisterend oor. Door de juiste vragen te stellen raakte ze de juiste snaar waardoor ik inzicht kreeg in mijn situatie en in wat ik het meest belangrijk vond.”

Het hebben van vier kinderen en een mooie baan als directeur-bestuurder gaven mij altijd veel energie en voldoening. Maar na vele jaren doorrennen en ‘aanstaan’ voelde ik de laatste maanden dat ik steeds meer moeite had om alle ballen in de lucht te houden. Ik kreeg steeds minder plezier in mijn werk en voelde me als moeder en vrouw steeds vaker tekort schieten. Mijn concentratie nam af en zelfs mijn passie voor mijn werk leek af te nemen. Anderzijds leek het wel alsof ik niet meer kon stoppen met rennen van een steile berg waarbij ik mijn voeten niet meer kon bijhouden. Overgeleverd tot het moment dat ik zou vallen…

Mijn lieve 2-lingzus attendeerde mij op een webinar met het thema: Stop met doorrennen, start met bewust leven en genieten. Wat was het fijn en goed om even stil te staan tijdens dit webinar waarin Hanneke praktische handvaten gaf, haar eigen verhaal deelde én inzicht gaf in allerlei valkuilen.

Ik besloot dat het zo niet langer kon en vroeg Hanneke om met me mee te denken. Al heel snel ontving ik een mailtje terug met een liefdevolle waarschuwing. We hadden fijn mailcontact en een dag later kon ik al terecht! Ze nam uitgebreid de tijd en wist uit eigen ervaring waar ik het over had. Geen verwijten, of onbedoelde goede adviezen maar oprechte aandacht en een luisterend oor. Door de juiste vragen te stellen raakte ze in dit gesprek de juiste snaar waardoor ik inzicht kreeg in mijn situatie en wat ik het meest belangrijk vond.

We spraken af dat ze me na een week weer zou bellen. Wat voelde ik mij anders en opgelucht toen ze mij een week later belde! (Dit keer had ik geen lange halen, tranen en snot dat uit mij neus kwam;-) Ik had na het eerste gesprek besloten om mij leven anders in te vullen met de handvaten die ik eerder had gekregen en besloot om dit drie maanden te proberen.

Inmiddels zijn we bijna drie maanden verder en ik denk nog regelmatig terug aan onze gesprekken. Met vallen en op staan kan ik zeggen dat het veel beter gaat. Ik heb meer rust gevonden, meer tijd met mijn gezin, en voor mijn werk voel ik weer dezelfde passie als voorheen.

Vraag hier jouw kennismaking aan.

Vul de onderstaande vragen in. Dan bereid ik me voor en maken we er een waardevolle sessie van.