fbpx

Leer leven op de manier die bij jou past!

En creëer elke dag tijd voor God, je naasten én jezelf

Je voelt je moe, gestrest en onrustig vanbinnen. Je blijft maar piekeren en je hoofd lijkt niet meer uit te kunnen. Het maakt je onzeker: ligt het dan aan jou?

Het moet anders in jouw leven. Dat weet je en ervaar je elke dag. Maar je komt er maar niet achter: wat moet er dan anders en hoe krijg je dat voor elkaar?

Met mijn bewezen methode “Leef je Roeping” leer je precies wat jij nodig hebt om weer rust en ontspanning te ervaren. Je ontdekt wat echt bij jou past zodat je weer geniet van je dagelijks leven.

Start vandaag nog met die verandering en pak het op een effectieve en duurzame manier aan.

Instagram

Met mijn Methode “Leef je roeping” leer ik je

hoe je van een leven vol stress en onrust gaat naar een leven waarin jij:

♥  rust en ontspanning ervaart
♥  de uitknop van je hoofd weet te vinden
♥  tijd voor jezelf neemt zonder dat je je schuldig voelt
♥  ook tijd hebt voor God en je naasten
♥  weet om te gaan met moeilijke en stressvolle situaties
♥  jezelf bent en je zelfverzekerd voelt
♥  je vrolijke en geduldige zelf mag zijn

Dit is hoe anderen coaching met het programma ;Leef je roeping' hebben ervaren:

Elize:

Ik heb geleerd mijzelf serieus te nemen en naar mijn lichaam te luisteren. Ik besef en voel nu dat ik goed ben zoals ik ben. Voorheen ging ik altijd maar door nu luister ik bewust naar mijn lichaam en gevoel. Dat geeft mij rust en ontspanning.

Anja:

Ik heb geleerd dat er wel degelijk een knop is voor rust. Het kan nu stil zijn in mijn hoofd! Ik kan nu bewust even uit de drukte stappen en ik ben mijzelf bewust geworden van mijn eigen acties en de gevolgen ervan. Ik kan nu: Doorademen, diep uitademen en ontspannen. En luister naar mijn lijf, het zegt genoeg! Ben nu heel tevreden met mijn leven.

Annemarie:

Ik merkte dat ik veel onrust in mij had. Ik wilde wel ontspannen, maar voelde mij onrustig en had soms hartkloppingen. Na enige twijfel heb ik de stap gezet om een gratis sessie aan te vragen. Ik voelde me gelijk vertrouwd met Hanneke. Ze is oprecht geïnteresseerd. Stelt kritische vragen en laat me naar mezelf kijken, zonder onderdeel. Fijn ook om te weten dat we dezelfde Hoop hebben en vanaf die basis mocht ik ook ervaren dat God er is en mij niet loslaat.

Ik heb geleerd om tijd voor mezelf te maken, zonder mij schuldig te voelen. Hanneke gaf mij handvaten om te werken aan mijn zelfvertrouwen. Oefenen, oefenen en soms mezelf tegen komen….maar nu voel ik met zoveel Sterker. Dank je Hanneke.

Dit is wat we samen gaan doen:

90 minuten

Kick off gesprek

Wat wil jij bereiken? We starten met een kick-off gesprek waarin we dit samen bepalen. Denk aan: rust en overzicht in je dagelijks leven, tijd voor jezelf, zelfvertrouwen, grenzen aangeven.

We koppelen de eerste acties aan jouw doelen waar je na de kick-off direct mee aan de slag gaat.

Ook leer je hoe je echt rust krijgt in je hoofd, hoe druk je het ook hebt.

We gaan erop uit, aan de wandel, omdat de mooiste ideeën en meest waardevolle inzichten naar je toekomen als je ontspant en beweegt.

5x 2 uur of 10x 60 minuten

De coaching sessies

Tijdens de coachingsessies die daarop volgen bepalen we samen jouw nieuwe koers. Met mijn hulp ga je er stap voor stap mee aan de slag.

Je gaat bewust keuzes maken, leert loslaten wat jou niet meer dient en ontdekt de kracht van kleine veranderingen. Je leert niet alleen wat je moet doen, maar ook hoe je het doet.

Samen bepalen we of we elkaar maandelijks anderhalf uur spreken of elke twee weken drie kwartier.

Wil je coaching online volgen of in de vorm van wandelcoaching? Het kan allemaal!

5 dagen per week

Oefenen met mij als back-up

Tijd om zelfstandig aan de slag te gaan! Met deze 6 thema’s uit ga je aan de slag:

*Effectief ontspannen

*Ontdek de lessen uit jouw levensgeschiedenis

*Ontrafel je ingesleten patronen

*Overwin obstakels die je in de weg zitten

*Ontwikkel nieuwe gewoonten die jou vooruit helpen

*Leer grenzen aangeven

Daarnaast ben ik 5 dagen per week beschikbaar voor al jouw vragen, via de mail en WhatsApp.

De Ervaring van Hanneke:

“Hanneke neemt uitgebreid de tijd en weet uit eigen ervaring waar je het over hebt. Geen verwijten, of onbedoelde goede adviezen maar oprechte aandacht en een luisterend oor. Door de juiste vragen te stellen raakte ze de juiste snaar waardoor ik inzicht kreeg in mijn situatie en in wat ik het meest belangrijk vond.”

Het hebben van vier kinderen en een mooie baan als directeur-bestuurder gaven mij altijd veel energie en voldoening. Maar na vele jaren doorrennen en ‘aanstaan’ voelde ik de laatste maanden dat ik steeds meer moeite had om alle ballen in de lucht te houden. Ik kreeg steeds minder plezier in mijn werk en voelde me als moeder en vrouw steeds vaker tekort schieten. Mijn concentratie nam af en zelfs mijn passie voor mijn werk leek af te nemen. Anderzijds leek het wel alsof ik niet meer kon stoppen met rennen van een steile berg waarbij ik mijn voeten niet meer kon bijhouden. Overgeleverd tot het moment dat ik zou vallen…

Mijn lieve 2-lingzus attendeerde mij op een webinar met het thema: Stop met doorrennen, start met bewust leven en genieten. Wat was het fijn en goed om even stil te staan tijdens dit webinar waarin Hanneke praktische handvaten gaf, haar eigen verhaal deelde én inzicht gaf in allerlei valkuilen.

Ik besloot dat het zo niet langer kon en vroeg Hanneke om met me mee te denken. Al heel snel ontving ik een mailtje terug met een liefdevolle waarschuwing. We hadden fijn mailcontact en een dag later kon ik al terecht! Ze nam uitgebreid de tijd en wist uit eigen ervaring waar ik het over had. Geen verwijten, of onbedoelde goede adviezen maar oprechte aandacht en een luisterend oor. Door de juiste vragen te stellen raakte ze in dit gesprek de juiste snaar waardoor ik inzicht kreeg in mijn situatie en wat ik het meest belangrijk vond.

We spraken af dat ze me na een week weer zou bellen. Wat voelde ik mij anders en opgelucht toen ze mij een week later belde! (Dit keer had ik geen lange halen, tranen en snot dat uit mij neus kwam;-) Ik had na het eerste gesprek besloten om mij leven anders in te vullen met de handvaten die ik eerder had gekregen en besloot om dit drie maanden te proberen.

Inmiddels zijn we bijna drie maanden verder en ik denk nog regelmatig terug aan onze gesprekken. Met vallen en op staan kan ik zeggen dat het veel beter gaat. Ik heb meer rust gevonden, meer tijd met mijn gezin, en voor mijn werk voel ik weer dezelfde passie als voorheen.

Wandel je Zeker

Praktisch ziet het er zo uit:

  • Coaching aan de hand van mijn methode ‘Leef je roeping’
  • Inclusief werkboek en oefenaudio’s
  • Volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften
  • Duur: 6 á 7 maanden
  • 1 kick-off sessie van 1,5 uur
  • 5 (wandel)coach sessies van 1,5 uur
  • én 5 online sessies van 30 minuten
  • Mail en app contact tussendoor
  • Prijs: 6 termijnen van €375,- incl. btw.

Ben jij er klaar voor om deze stap te zetten?