Voel je weer vrij, ontspannen of zelfverzekerd!

Als je één steen verlegd, verleg je de stroming van de hele rivier. Als je één ding verandert in je leven… verandert al het andere mee!

Die onzekerheid zit je niet alleen in een vergadering in de weg. Het maakt ook dat je minder snel je grens aangeeft of vaker “ja” zegt dan je wilt.

Of: Die stress zorgt er niet alleen voor dat je je onrustig voelt. Maar het maakt ook dat je een kort lontje hebt en ‘s avonds uitgeteld op de bank zit.

Wat nu als je dat ene probleem nu eindelijk eens wél aanpakt? Als je afscheid neemt van die onrust, stress of onzekerheid? En wat denk je, wat zou het doen met al die andere gevolgen? Ja zeker weten, die verbeteren dan ook!

Gratis inzichtsessie

Jij tobt al langer met je onzekerheid, je stress, je onrust of je twijfels.

En je wilt er vanaf maar waar begin je en hoe?

Wat nu als ik je vertel:

 • Dat het niet zo moeilijk is als het lijkt?
 • Dat het geen groot project of verandertraject hoeft te zijn. Maar dat 1 ding aanpakken al een groot verschil maakt!
 • Dat er een bewezen manier is die wél werkt?

Heerlijk toch!

Het krachtige, overzichtelijke & en verfrissende coachtraject “Wandel je vrij!” is er speciaal voor jou als jij 1 specifiek punt of probleem wilt aanpakken.

In 5 coachsessies leer je:

 • Hoe jij je doel concreet maakt. Zodat je het weer ziet zitten!
 • Welke kleine veranderingen voor jou nodig zijn en hoe je dat het haalbaar en overzichtelijk maakt.
 • De handvatten die jij nodig hebt om jouw struikelblok weg te nemen. 
 • Hoe jij je gevoel & gedachten daar een belangrijke positieve rol in laat spelen.

Dit is hoe anderen mijn coaching hebben ervaren:

Elize:

Ik heb geleerd mijzelf serieus te nemen en naar mijn lichaam te luisteren. Ik besef en voel nu dat ik goed ben zoals ik ben. Voorheen ging ik altijd maar door nu luister ik bewust naar mijn lichaam en gevoel. Dat geeft mij rust en ontspanning.

Anja:

Ik heb geleerd dat er wel degelijk een knop is voor rust. Het kan nu stil zijn in mijn hoofd! Ik kan nu bewust even uit de drukte stappen en ik ben mijzelf bewust geworden van mijn eigen acties en de gevolgen ervan. Ik kan nu: Doorademen, diep uitademen en ontspannen. En luister naar mijn lijf, het zegt genoeg! Ben nu heel tevreden met mijn leven.

Annemarie:

Ik merkte dat ik veel onrust in mij had. Ik wilde wel ontspannen, maar voelde mij onrustig en had soms hartkloppingen. Na enige twijfel heb ik de stap gezet om een gratis sessie aan te vragen. Ik voelde me gelijk vertrouwd met Hanneke. Ze is oprecht geïnteresseerd. Stelt kritische vragen en laat me naar mezelf kijken, zonder onderdeel. Fijn ook om te weten dat we dezelfde Hoop hebben en vanaf die basis mocht ik ook ervaren dat God er is en mij niet loslaat.

Ik heb geleerd om tijd voor mezelf te maken, zonder mij schuldig te voelen. Hanneke gaf mij handvaten om te werken aan mijn zelfvertrouwen. Oefenen, oefenen en soms mezelf tegen komen….maar nu voel ik met zoveel Sterker. Dank je Hanneke.

Dit is wat we samen gaan doen:

45 minuten

Kick off gesprek

Wat wil jij bereiken de komende 2 á 3 maanden? We starten met een kick-off gesprek waarin we dit samen bepalen. Denk bijvoorbeeld aan: weer rust en overzicht in je dagelijks leven of meer  tijd voor jezelf. Maar ook groeien in zelfvertrouwen of je grenzen leren aangeven zijn doelen waaraan jij kan werken.

We koppelen direct de eerste acties aan jouw doelen waar je na de kick-off direct mee aan de slag gaat.

3 x 60 minuten

De coaching sessies

Tijdens de 3 coaching sessies die daarop volgen bepalen we samen welke kleine veranderingen er nu voor jou nodig zijn. Met mijn hulp ga je er ook thuis stap mee aan de slag.

Je leert inzien waarom het je tot nu toe niet lukte zodat je dat het vanaf nu wél lukt. Je gaat bewust keuzes maken en ontdekt de kracht van kleine veranderingen. Je leert niet alleen wat je moet doen, maar ook hoe je het doet.

45 minuten

1 after call

Samen kijken we terug op de afgelopen weken.

Wat mag nog even extra aandacht krijgen?

Moeten we nog bijsturen?

En we vieren jouw successen! 

Gratis E-Book

Praktisch ziet het er zo uit:

 • Coaching  afgestemd op 1 specifiek onderwerp
 • Duur: 2 á 3 maanden
 • 1 kick-off sessie van 45 minuten uur
 • 3 wandelcoach sessies van 1 uur
 • 1 Aftercall van 45 minuten
 • Mail en app contact tussendoor
 • Prijs: €749,- incl. btw
 • Betalen in termijnen mogelijk

Deze prijs is voor particulieren.

Ook voor uw werknemer is dit een mooi traject! Neem voor de prijs contact met mij op.