Ga mee op wandel experience en ontdek 'de ontspanningsknop' van jouw hoofd

Heerlijk rustig op de bank zitten. Een boek lezen. Jezelf de tijd gunnen om te genieten van je kopje koffie. Niet eerst nog 20 dingen ‘moeten’. Dat is ook voor jou mogelijk!

Het lijkt misschien onmogelijk, maar iedereen kan leren om echt te ontspannen en alle drukte van de dag los te laten. Ik weet er alles van: zelf was ik jaren zo druk dat ik uiteindelijk bijna omkiepte. Ik dacht: ‘zo kan het niet langer, het móet anders. Maar hoe?’

Nergens vond ik een ‘kant en klare’ oplossing. Niks leek voor me te werken. Tot ik ontdekte wat wél werkte. En wat bleek: dit werkt niet alleen voor mij, maar ook voor anderen.

De afgelopen 4,5 jaar hielp ik vele vrouwen ook écht te ontspannen en allerlei ‘moetjes’ los te laten die er eigenlijk helemaal niet toe doen (ook al denk je nu nog van wel!).

En als wij het kunnen, kan jij het ook! Tijdens een wandel experience leer ik jou hoe dat werkt. We gaan een uur lang, individueel of met een gezellige groep gelijkgestemden op pad. Daarna spreken we elkaar tijdens een online coachgesprek 1 op 1, zodat je precies weet hoe jij niet alleen tijdens een wandeling maar ook in je dagelijkse leven kan ontspannen.

Wat dat kost? Slechts €75,- p.p als je met 2 of meer personen je aanmeldt en €95,- als je alleen komt. Daar kan je een hoop leuke dingen mee doen, maar na deze wandeling en coachsessie kan je daar ook eindelijk echt weer van genieten.

Zet de stap en meld je aan!


  Hanneke Sterk

  Bij anderen lijkt het allemaal vanzelf te gaan, maar bij jou wil het maar niet lukken.

  Als je eerlijk bent wordt je er niet goed van. Je hoofd wil maar niet uit en je piekert nog als je ’s avonds in je bed ligt. Je loopt jezelf steeds voorbij en hoe hard je je best ook doet, écht lekker ontspannen zit er niet in. De pauze-knop is nergens te bekennen. Je hebt al van alles geprobeerd maar het lukt je niet.

  Zeg eens eerlijk: Wordt het niet eens tijd dat jij stopt met altijd maar doorgaan en alles perse zelf willen oplossen? Dit speelt al te lang. Het is tijd om hulp in te schakelen en goed voor jezelf te zorgen.

  Nadat ik aan de slag ging met een van mijn klanten zei ze dit:

  Ik heb van Hanneke geleerd mijzelf serieus te nemen en naar mijn lichaam te luisteren. Ik begrijp en voel nu dat ik goed ben zoals ik ben. Voorheen ging ik altijd maar door nu luister ik bewust naar mijn lichaam en gevoel. Dat geeft mij rust en ontspanning.

  Tijdens de wandeling leer je hoe je echt uit je hoofd kunt gaan en weer op kunt laden in de natuur. Je leert dat het eenvoudig is en hoe je het dagelijks kan toepassen zonder dat je er uren tijd mee kwijt bent.

  In het gesprek dat we in de week na de wandeling hebben ontdek je wat je nodig hebt om het vol te houden. Iedereen kan dit, als je maar weet hoe het moet. Daar kan jij nu achter komen!

  Dit zegt een van mijn oud klanten over het tijd nemen voor zichzelf:

  Het gaan echt een stuk beter, ik voel dat het steeds meer een gewoonte word om tijd voor mijzelf te plannen. Het gaan nog wel eens een keer mis hoor maar over ’t algemeen geef ik mezelf nu een dikke 8,5!

  Na deze wandelexperience:

   

  • Lukt het jou om je hoofd uit te schakelen en echt te ontspannen.
  • Kun je wél ontspannen koffie (of thee 😉 ) drinken zonder je opgejaagd te voelen
  • Weet je hoe je voorkomt dat je weer in je oude valkuil van ‘doorrennen’ stapt.

  Deze wandeling is echt een must-walk voor jou als je:

  • Voelt en weet dat het tijd is om jezelf en je gezondheid serieus te gaan nemen
  • Af wilt van die stem in je hoofd die je steeds opjaagt om maar door te gaan
  • Benieuwd bent naar hoe een coach jouw daarin kan helpen
  • Er klaar mee bent jezelf altijd maar op de laatste plek te zetten
  • Weer volop van het leven wilt kunnen genieten

  Wil jij dit ook ? Schrijf je dan nu in!


   Rust en Zelfvertrouwen

   Baal je ervan dat jij geen winterslaap kunt houden omdat jij die juist wel héél erg goed zou kunnen gebruiken? Dan is deze wandeling wat je nodig hebt, zodat je je weer uitgerust en energiek voelt!

   Want deze tool zorgt ervoor dat je dagelijks de rust kunt pakken die je echt nodig hebt. Zodat je meer geduld hebt voor de kinderen, jezelf uitgerust voelt en weer de vrolijke vrouw kunt zijn die je ten diepste bent.

   Dit zegt één van mijn oud klanten over echt ontspannen zijn:

   'Ik heb ontdekt dat als ik echt ontspannen en rustig ben dat ik veel meer kan hebben. Veel vrolijker en gezelliger ben en heel anders op dingen reageer dan voorheen. Daar ben ik zo dankbaar voor!'

   Wil jij gaan ervaren wat zij ook ervaart? Zorg dan dat je erbij bent en meld je aan.


    Webinar

    Dit gaan we doen:

    1. Een wandeling met max. 10 personen waarin ik je persoonlijk laat ervaren hoe het is om écht ‘uit te gaan’. Ook leer ik je hoe je dat eenvoudig thuis zelf kunt doen.
    2. Na afloop van de wandeling ontvang je een extra inzichtopdracht die jou helpt ontdekken waarom het je tot nu toe zelf niet lukte.
    3. In het coachgesprek ontdek je hoe je blijvend ruimte kunt scheppen voor jezelf. Ik geef je tips zodat je daar direct het effect van zal merken.

    Praktische informatie:

    • De Wandelexperience bestaat uit een individuele of groepswandeling (met max. 6 personen).
    • Na afloop van de wandeling ontvang je een samenvatting voor thuis én een voorbereiding voor jouw individuele gesprek.
    • In de week erna spreken we elkaar 1 op 1 tijdens een half uur online coaching n.a.v de wandeling en jouw inzichten.
    • Van een beetje regen zijn we niet bang maar bij enorme stortbuien, code oranje of rood wordt de wandeling verplaatst.
    • De Wandel experience kost €75,- incl. BTW. (Dit bevat: 1 groepswandeling, de samenvatting, een voorbereidende opdracht en een online 1 op 1 sessie)
    • Of individueel €95,- incl. BTW (Dit bevat: 1 individuele wandeling, de samenvatting, een voorbereidende opdracht en een online 1 op 1 sessie)
    wandel experience

    Ben jij er klaar voor om de ‘ontspanningsknop’ van je hoofd te vinden zodat je weer ontspannen kunt leven? Zet dan je wandelschoenen klaar en geef je op!


     Ik heb er enorm veel zin in en vind het geweldig als je meegaat!