fbpx

‘Van altijd aan staan naar leven vanuit rust’

Met aandacht voor God,

je naasten en jezelf

 

Je leert tijdens dit webinar de 6 belangrijke stappen die jij te zetten hebt om vanuit rust te gaan leven zodat je niet meer doorholt maar bewust leeft en geniet. Je ontdekt dat goed voor jezelf zorgen geen egoïstische keuze is maar een belangrijke keuze om te kunnen leven met aandacht voor God en je naasten.

Tijdens dit webinar ontdek je:

  • Wat de grootste afleiders zijn die ervoor zorgen dat je altijd bezig en ‘aan’ blijft
  • Wat de gevolgen daarvan zijn voor je rust.
  • Hoe leven vanuit rust voor iedereen mogelijk is, dus ook voor jou.
  • Welke 3 Bijbelse dimensies de kern vormen voor bewust leven in rust.
  • De 6 stappen die jij te zetten hebt zodat je bewust vanuit rust gaat leven.

 

Het webinar duurt 1 uur en je komt  zelf niet in beeld.  Ook kun je kun al je vragen stellen via de privé chat.

Webinar

Hi! Ik ben Hanneke Sterk.

Christelijke vrouwencoach

Ik geloof dat het voor iedere vrouw mogelijk is om in rust, ontspanning en in vertrouwen op God te genieten van het leven. Ook als je denkt dat het voor jou niet mogelijk is of omdat het leven tegen zit.

Maar dat gaat niet vanzelf. Wat jou te doen staat is: ontdekken wie je werkelijk bent, leren voelen wat jouw lichaam je vertelt en zo leren zien welke levensstijl het beste bij jou past.

Als coach help ik jou met het vinden van ontspanning en zelfvertrouwen.  Door inzicht te krijgen in jezelf en je gewoontes leer je zien wat jij nodig hebt voor een leven waarin jij de balans houdt. Je leert stap voor stap loslaten wat jou niet meer dient zodat je weer kunt genieten. Juist ook van de kleine dingen in het leven.

Ervaringen van anderen:

Webinar

Anja:

Ik heb geleerd dat er wel degelijk een knop is voor rust. Het kan nu stil zijn in mijn hoofd! Ik kan nu bewust even uit de drukte stappen en ik ben mijzelf bewust geworden van mijn eigen acties en de gevolgen ervan. Ik kan nu: Doorademen, diep uitademen en ontspannen. En luister naar mijn lijf, het zegt genoeg! Ben nu heel tevreden met mijn leven.

Webinar
Webinar