Herken je deze signalen?

→ JE HEBT AANDACHT VOOR 100 ONDERWERPEN MAAR GEEN TIJD VOOR JEZELF

Goed voor anderen zorgen is een kwaliteit. Goed voor jezelf zorgen ook.

→ ALS JE WAKKER WORDT HEB JE NIET HET GEVOEL DAT JE ECHT BENT UITGERUST

Weet jij waar je energie van krijgt? En waarbij jouw energie ‘weglekt’?

→ JE PLOFT ELKE AVOND UITGEPUT OP DE BANK MET EEN ONTEVREDEN GEVOEL

Je hoopt elke avond dat morgen een betere dag wordt maar die dag lijkt ver weg.

Het is mogelijk om dit voor altijd te veranderen

Weet jij wat je echt wilt in je leven? Hoe je tot rust komt en wat jouw beste manier is om weer even helemaal op te laden? Als je dit weet kun je daar gericht aan werken. Je weet dan ook wanneer je even een pas op de plaats moet maken én wanneer je met volle vaart weer vooruit kunt! Ik help je graag dit te ontdekken en te ervaren!

STERK IN COACHING MIJN OPLOSSINGEN VOOR JOU VOOR EEN ENERGIEKER LEVEN

arrow purp

1. Jezelf echt leren kennen

Ontdek waar jij blij van wordt en hoe je dat realiseert in jouw leven. Leer deze momenten creëren voor jezelf.

2. Stressfactoren herkennen

Waar krijg jij stress van? En wat gebeurt er dan precies? Herken de signalen en pak de oorzaak van het probleem aan.

3. Leven naar je verlangen

Leer meebewegen in het leven. Leer hoe je omgaat met tegenslag en hoe je leeft zodat het goed voelt voor jou.

STERK IN COACHING DE VOLGENDE RESULTATEN MAG JE VERWACHTEN

arrow purp

Door de coaching van Hanneke kan ik zeggen: mijn situatie is niet veranderd maar ik ben veranderd en daarom kan ik het leven weer aan! Ik kan nu vol vertrouwen de toekomst tegemoet zien. Ook als het lastig is. Ik weet nu hoe ik er mee om moet gaan. Maar nog veel meer: 'Ik weet nu wat ik zelf kan én mag doen om het toch goed te hebben'.

Client Image
  • Susan

Ik heb geleerd mijzelf serieus te nemen en naar mijn lichaam te luisteren. Ik besef en voel nu dat ik goed ben zoals ik ben. Voorheen ging ik altijd maar door nu luister ik bewust naar mijn lichaam en gevoel. Dat geeft mij rust en ontspanning.

Client Image
  • Lisette

Direct zelf aan de slag?

Vraag dan hier mijn gratis E-Book aan

Of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!