Herken je deze signalen?

→ JE HEBT AANDACHT VOOR 100 ONDERWERPEN MAAR GEEN TIJD VOOR JEZELF

Goed voor anderen zorgen is een kwaliteit. Goed voor jezelf zorgen ook.

→ ALS JE WAKKER WORDT HEB JE NIET HET GEVOEL DAT JE ECHT BENT UITGERUST

Weet jij waar je energie van krijgt? En waarbij jouw energie ‘weglekt’?

→ JE PLOFT ELKE AVOND UITGEPUT OP DE BANK MET EEN ONTEVREDEN GEVOEL

Je hoopt elke avond dat morgen een betere dag wordt maar die dag lijkt ver weg.

Het is mogelijk om dit voor altijd te veranderen

Weet jij wat je echt wilt in je leven? Hoe je tot rust komt en wat jouw beste manier is om weer even helemaal op te laden? Als je dit weet kun je daar gericht aan werken. Je weet dan ook wanneer je even een pas op de plaats moet maken én wanneer je met volle vaart weer vooruit kunt! Ik help je graag dit te ontdekken en te ervaren!

STERK IN COACHING MIJN OPLOSSINGEN VOOR JOU VOOR EEN ENERGIEKER LEVEN

arrow purp

1. Jezelf echt leren kennen

Ontdek waar jij blij van wordt en hoe je dat realiseert in jouw leven. Leer deze momenten creëren voor jezelf.

2. Stressfactoren herkennen

Waar krijg jij stress van? En wat gebeurt er dan precies? Herken de signalen en pak de oorzaak van het probleem aan.

3. Leven naar je verlangen

Leer meebewegen in het leven. Leer hoe je omgaat met tegenslag en hoe je leeft zodat het goed voelt voor jou.

STERK IN COACHING DE VOLGENDE RESULTATEN MAG JE VERWACHTEN

arrow purp

Terugkijkend op het hele traject ben ik heel blij en dankbaar dat ik deze stap heb gezet en dit coachtraject met Hanneke samen heb mogen doen. Ik heb zoveel geleerd en zoveel mogen ontdekken. Ik heb ook veel handvatten gekregen waar ik nu weer verder meekan.
Het belangrijkste wat ik heb mogen ontdekken is dat wie ik ben genoeg is. Ik ben meer van mezelf gaan houden en heb geleerd om te luisteren naar mijn lichaam en met die signalen ook echt is te doen. Ik heb me altijd afgevraagd voor wie de bankjes in het park toch zijn neergezet, want ik zie er nooit iemand op zitten. Nu ga ik er zelf regelmatig op zitten, tijdens mijn dagelijks wandelrondje, haha! Even zitten, even rust en even niks, heerlijk!
Ik ben heel blij dat ik dit traject met Hanneke heb mogen doen. Ze luistert oprecht, denkt mee en wat ik vooral heel fijn vond: ze spreekt uit eigen ervaring! Ze stelt daarnaast ook nog eens heel goede vragen die je aan het denken zetten en op een andere manier naar situaties laten kijken. Ik heb heel veel van haar mogen leren en raad dit traject van harte aan!

Client Image
  • Sjoukje

Door de coaching van Hanneke kan ik zeggen: mijn situatie is niet veranderd maar ik ben veranderd en daarom kan ik het leven weer aan! Ik kan nu vol vertrouwen de toekomst tegemoet zien. Ook als het lastig is. Ik weet nu hoe ik er mee om moet gaan. Maar nog veel meer: 'Ik weet nu wat ik zelf kan én mag doen om het toch goed te hebben'.

Client Image
  • Susan

Direct zelf aan de slag?

Vraag dan hier mijn gratis E-Book aan

Of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!