fbpx

Je zoekt een christelijke coach in Gorinchem

Dan ben je hier aan het juiste adres. Welkom! wat goed dat je er bent.

Je leven weer leven in rust en balans, dat is wat je wilt!

Je hebt voor de buitenwereld alles wat je wenst, je komt niets te kort en toch..

Je voelt je gestrest, moe en onrustig vanbinnen. Je hebt al zoveel geprobeerd maar niets helpt om van die druk, die stress en onrust af te komen.  Je vraagt jezelf af: “Is dit het nu, het leven?”

Hoe zou het zijn voor jou om te leven in balans, vol vervulling en vol (zelf)vertrouwen? Zodat jij je vrij voelt, stevig in je schoenen staat, ontspannen bent en geniet van alles wat jou gegeven is?

Ik geloof dat een leven in balans mogelijk is voor iedereen, dus ook voor jou. Zodra jij jouw unieke levenspad gaat volgen, als je gaat leven op de manier die precies bij jou past dan ga jij ook die balans ervaren.

Christelijke coach in Gorinchem

Hi! Ik ben Hanneke Sterk

Lange tijd was mijn leven stressvol en alles behalve ontspannen. Na een lange zoektocht ontdekte ik dat het anders kan, ja dat het anders moest! Ik leerde met vallen en opstaan in rust en balans te leven en als ik het kan, kan jij het ook!

Ik geloof dat je pas echt rust en balans kunt ervaren als jij leeft naar je (en Gods!) roeping

Want je roeping leven betekent ten diepste dat je bewust leeft en bewust kiest voor de manier van leven die bij jou en jouw talenten past.

Dat je jezelf kent, dat je weet wat voor jou belangrijk is en dat jij je talenten op de juiste manier benut. Maar ook dat je voelt en weet dat je er mag zijn met jouw grenzen , precies zoals je bent. Want dat geeft je zelfvertrouwen.

Het draait er dus niet om of je een belangrijke baan hebt of dat je thuisblijfmoeder bent of deeltijd werkt. Het gaat er om: Leef jij op de manier zoals God het voor jou heeft bedoeld.

Lees meer over mij

Dat leven is mogelijk ook voor jou en daarin denk ik graag met je mee.

Tijdens een gratis inzichtsessie kijken we samen wat er voor jouw nodig is om je leven in rust, balans en vol zelfvertrouwen te leven.

Je vraagt hier eenvoudig jouw gratis sessie aan

 

Ja! Ik wil meer informatie